top of page

Sveiks, sveiks, sveiks 2024.gadā!

Šogad Kursa svin savu 50 gadu jubileju! Kursas vasaras vidusskola notiks no 7.jūlija līdz 3.augustam. Pēc divām ietilpīgām Dziesmu svētku vasarām, atgriežamies pie četru nedēļu programmas. Protams, ja jūsu skolēnam vai ģimenei nav iespējams piedalīties četras nedēļas, aicinām arī uz īsāku laiku!

Kursā 2021. gadā


 


Tiem, kas būs Kanādas Dziesmu svētkos, būs iespēja pirmdien, 8. jūlijā, izlidot no Toronto uz Sietlu kopā ar pavadoni no Kursas vasaras vidusskolas. Lūdzu, rakstiet uz kursa@kursa.org, ja vēlaties pieteikties kopbraucienam!

 

Esam lielā sajūsmā par Kursa 50 topošo programmu arī plašākai publikai vasaras vidusskolas ietvaros, laika posmā no 26. līdz 28.jūlijam. Gaidīsim ciemos arī jūs, lai varat “Būt kursietis!” vienu nedēļas nogali! Plašāka informācija par programmu būs februārī, kad arī ieskandināsim “Kursa 50” Sietlā, 3. un 4.februārī (informācija par tikšanos Sietlā beigās).


 

Gaidīsim jūsu reģistrācijas Kursas vasaras vidusskolai drīzumā, februārī! Tāpat kā pagājšgad, pieteikt dalībnieku varēs ar daļēju dalības maksas iemaksu; lūgsim visiem pieteikties pēc iespējas ātrāk, lai, plānojot vasaru, zinām, cik jauniešus sagaidīt! 

Priecāsimies 2024. gadā svinēt Kursa 50 ar jums!



61 views

Recent Posts

See All
bottom of page