top of page

Sveiciens 4. maijā!


Mūsu svētākais pienākums šo zemi mīlēt un sargāt, lai viņa mūžu mūžos būtu un paliktu brīvu latviešu zeme. Aleksandrs Grīns


 


Sveiki, Kursas dalībnieki un vecāki!


Atgādinām, ka šobrīd notiek reģistrācija šī gada vasaras vidusskolai Kursa, kas ilgs no 7.jūlija līdz 3.augustam. Aicinām reģistrēties portālā Active Camp portālā.


Maksājumi


Šogad Active Camp piedāvā iespējamību maksāt pakāpeniski vai ar “installments”, kas būs redzams apmaksas daļā. Ja Jums noderētu “coupon code”, lai atliktu maksājumus līdz kamēr ienāk stipendijas naudas, lūdzu dodiet ziņu: kursa@kursa.org


Stipendijas


Ir vairāki stipendijas avoti, lai palīdzētu ģimenēm ar Kursas vasaras vidusskolas programmas dalības maksu. ​Tuvāka informācija par dažādām stipendijām atrodāma mājas lapā: https://www.kursa.org/stipendijas Lūdzam dalībniekiem un ģimenēm pieteikties ALAs un DV Linkolnas stipendijām, ja tas jums palīdzētu! Pieteikšanās termiņš ir 2024.gada 31.maijs.

Īpaši datumi


• 7. jūlijs – reģistrācija un ievākšanās.

• 8. jūlijs – pirmā skolas diena!


• Kursa 50 jubilejas svinības norise būs no 26. - 28. jūlija, ar “Viesu dienām”. Sagaidām Kursas absolventus un atbalstītājus piedalīties pa nedēļas nogali: Dzejas vakarā piektdien, un svinīgā aktā sestdien, kā arī ar kopīgām maltītēm un nodarbībām. 


Ja ir kādi jautājumi, vai vēlaties piebiedroties mums, lūdzu dodiet ziņu!

kursa@kursa.org vai sekojiet mūsu “Facebook event” tuvākai informācijai.


• 3. augusts, Izlaiduma akts. Visi mīļi aicināti!


Uz tikšanos Kursā!

31 views

Recent Posts

See All
bottom of page